miercuri, 2 aprilie 2008

In momentul actual... suntem... ce suntem ? A, da! Romani!


Raspunzand post-ului lui Lucian de pe 1 aprilie : Si eu te iubesc mai. You're the best.
Revenind la oile noastre... sau mai bine zis : la marinarii si capitanii nostri.
Pe mine ma seaca ideea ca a venit nenea Bush ... si il ducem la mare 8->. Ne mor de foame oamenii pe la metrou' ... dar noi am decis sa ii aratam litoralul lu' Bush.
Cum pana mea oameni buni? Trebuia neaparat sa-si viziteze "nepoteii" de la Kogalniceanu' ? Actually... macar ajunge acolo? Poate au ales locatia ca sa se simta domn' presedinte Traian Basescu' in largu' sau :>
Cred ca 500 de femei maltratate de sotii lor, 700 de copii de prin centre de plasament si 200 de boschetari care se uita la TV prin geamu' de la Altex... se simt mangaiati pe suflet de imaginea cu marea din spatele celor 2 sefi de stat, Base si Bush.
Marea Neagra. Mare pe care poate ei, ROMANII, nu au mai vazut-o de ani buni.
Dar nisipu' ii mangaie pantofii de firma a lu' Bush. Asta conteaza.
Nu mi se pare normal ca noi, cetatenii, sa dam banii aiurea ca sa impresionam un personaj care oricum nu poate fi impresionat.
Ganditi si voi din punctul sau de vedere. Vine omu' ... vede stegulete... oameni care casca gura ... camera sa de 5 stele pusa la punct... ok... pana aici totu' pare perfect. Apoi apare factorul de stres... bufonul, Base!
Cuuum ba sa respecti o natiune cand e condusa de unu' care te calca pe nervi cu glumele lui de 2 bani ? Cum ?
Ce vede Bush in noi, ma ? Sincer, nu cred ca e atras de sarmalute. Suntem carne de tun. Deschideti ochii.
Ati auzit discursu' lui ? Aha... ideea principala "trimiteti trupe in Afghanistan ca sa nu vina teroristii peste voi" :-@ Oh yeah... deep omu'.
Traim in Romania... tara cu I, II, III, IIII -cifrele de pe ceasul din Caracal ... tara cu Tariceanu' si Basescu. Nu va mai complicati cu gandirea. Promovati nationalismu' si mergeti ca vacile la abator. Succes !

Un comentariu:

InaX spunea...

dah.suntem o natiune de roboti.cum am spus si in blogul meu vrem doar sa impresionam.pe Bush il doare undeva de noi el e interesat de inghetzata romaneasca.:-j sa fim sinceri....ce v'om rezolva cu summitu asta?Probabil tot vom sta ca niste idioti cu zilele in fatza abasadei sa luam viza.Si cand ajungem la interviu ne dau un frumos : ne pare rau.Base ...nici nu vreau sa incep sa vb despre el ca e un capitol luuuung si obositor